Projecten

Projecten

Onderstaand treft u enkele van door ons uitgevoerde projecten aan.

Woning Schin op Geul

Renovatie gepleisterde gevelafwerking met scheurherstel middels aanbrengen van metselwerkwapening en injecteren met microcement afgewerkt met een flexibel dampopen verfsysteem.

Na
Voor
Na
Voor

Balkonrenovatie woning Maastricht

Het balkon van dit monumentale pand was door inwatering beschadigd. De betonconstructie is geheel gerepareerd, voorzien van een nieuwe afdichting en afgewerkt met een nieuw verfsysteem.

Balkonrenovatie woning Klimmen

Het balkon van deze woning vertoonde lekkages en moest dus voorzien worden van een nieuwe afdichting. Het balkon is afgedicht, voorzien van isolatie en tegels op een tegeldragersysteem.

Na
Voor

Balkonrenovatie met coating Maastricht

Het betonnen balkon met trap aan de achterzijde van de woning was ernstig aangetast door “betonrot”. De gehele betonconstructie van zowel het balkon als de trap is gerepareerd conform CUR 118 en voorzien van een flexibel coatingsysteem. De onderzijde van het balkon is afgewerkt met een dampopen verfsysteem.

Coating parkeergarage Zuyderland

Voor het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen hebben wij in verschillende fases diverse vloeren van de parkeergarage voorzien van een nieuw coatingsysteem, waarbij tevens de aanwezige dilataties zijn aangepast en de belijning is aangepast.

Na
Voor

Binnenisolatie Vaals

Alle buitenmuren van dit monumentale pand zijn in opdracht van de nieuwe bewoner voorzien van een binnenisolatiesysteem. Hiervoor is de bestaande pleister geheel afgekapt, is het metselwerk waar nodig hersteld en gestabiliseerd en zijn de muren vooraf geëgaliseerd met een grondeerpleister.

Gevelisolatie Cadier en Keer

In het kader van energetisch saneren hebben wij deze particuliere woning voorzien van een hoogwaardig buitengevelisolatiesysteem van Weber Saint-Gobain. Daarbij is tevens het dakoverstek aangepast en is de voortuin onder handen genomen waardoor de woning een geheel nieuwe uitstraling heeft gekregen.

Na
Voor
Na
Voor

Binnenafdichting Geleen

Voor deze klant hebben wij de lekkages door de buitenmuur van de kelder afgedicht door het aanbrengen van een binnenafdichting van Remmers BV.

Buitenafdichting Landgraaf

De kelderwanden van dit bedrijfspand vertoonden over een grote lengte lekkages. Door het verwijderen van de aanwezige dakleerafdichting en het vervolgens aanbrengen van een volledig hechtende kunststof gemodificeerde buitenafdichting zijn de lekkages verholpen en kan de kelder door de nieuwe eigenaar gebruikt worden.

Bekijk de video van dit project
Na
Voor
Na
Voor

Vochtbestrijding Kasteel Well

Kasteel Well staat geheel in het water en was derhalve hoog vochtbelast door optrekkend vocht. Het optrekkend vocht is bestreden middels de inzet van Ecodry en het door vocht- en zouten beschadigde pleisterwerk is vervangen door een saneerpleistersysteem.

Pebble Dashing kantoorgebouw

Bij dit kantoorgebouw hebben wij de gevelafwerking vervangen die tevens dienst doet als betonbescherming middels Pebble Dashing. Dit is een conserveringstechniek waarbij het beton niet alleen duurzaam wordt beschermd maar waarmee tevens een zeer nette uitstraling van het oppervlak wordt verkregen.

Bekijk de video van dit project
Na
Voor

Restauratie crypte Rolduc

In de crypte hebben wij na het verwijderen van pleisterwerk de ondergrond gereinigd. Na een ruime drogingsperiode is in overleg met de opdrachtgever bepaald hoe de bestaande wanden verder werden afgewerkt. Zo zijn er waar nodig nieuwe stenen ingeboet, stenen gerepareerd, natuursteen hersteld, voegwerk hersteld en pleisterwerk aangebracht. Door deze werkwijze wordt de historie van de opbouw van de crypte in beeld gebracht.

Restauratie kerk Terwinselen

In de kerk van Terwinselen hebben wij het optrekkend vocht aangepakt middels toepassing van ons Ecodry systeem. Het als gevolg van optrekkend vocht en enkele lekkages beschadigde pleisterwerk hebben wij vervolgens vervangen door een saneerpleistersysteem.