Onderzoek en advies

Onderzoek en advies

Onderzoek schadeoorzaak

Op basis van onze jarenlange ervaring en expertise durven wij met zekerheid te stellen dat elk vochtprobleem oplosbaar is.

Vochtproblemen en/of gebreken aan de betonconstructie van bouwwerken kunnen talrijke oorzaken hebben. Elk probleem vraagt om een specifieke oplossing op maat.

Voor elk probleem zal één van onze specialisten altijd op locatie langs moeten komen en een vochtonderzoek met metingen moeten uitvoeren. De uitkomsten van dit onderzoek verwerken wij in een duidelijk advies en offerte.

Vul voor het maken van een afspraak het contactformulier zo volledig mogelijk in, wij nemen dan vervolgens contact met u op..

Vochttechnische woningscan

Bij de aankoop en/of verkoop van een woning kan het wenselijk zijn een vochtonderzoek in te stellen, om daarmee eventuele problemen tijdig te onderkennen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een gedegen onderzoek vooraf kan veel ellende voorkomen. Ook voor een dergelijk onderzoek kunt u bij ons terecht. U ontvangt van ons een uitgewerkte rapportage met onze bevindingen eventueel aangevuld met een raming van de noodzakelijk geachte werkzaamheden aan de woning.