Over ons

Bedi Vochttechniek is sinds 1995 als gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de vochtbestrijding, restauratiewerkzaamheden aan monumentale panden en betonreparatie. In die periode hebben wij ruimschoots bewezen over zeer specialistische kennis te beschikken om een zeer breed scala aan opdrachtgevers zo volledig mogelijk te kunnen ondersteunen in het vinden van duurzame professionele maatoplossingen. Daarbij is doorlopend aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), waarbij onze bedrijfsvoering uit gaat van het nemen van verantwoordelijkheid voor de impact van onze organisatie op People, Planet & Profit.


Diensten

Onze werkwijze is gericht op het leveren van kwaliteit.
Met geavanceerde meetapparatuur voor het onderzoek ter plaatse, eventueel aangevuld met laboratoriumonderzoek, brengen wij een gedegen advies met bijbehorende offerte uit.

Ieder probleem vraagt een oplossing op maat. Of het nu gaat om vochtbestrijding, restauratie van monumentale panden, scheurreparaties in gevels, betonreparaties en renovatie of schimmelbestrijding.


Verkoop producten

Door de jarenlange ervaringen die opgedaan zijn als dichtingsbedrijf, kunnen wij klanten vakkundig adviseren voor een effectieve toepassing van een breed scala aan producten. Ook die kennis zetten wij in de verkoop van onze producten, die grotendeels rechtstreeks uit voorraad leverbaar zijn.

U kunt bij ons de volgende productgroepen vinden:

●  bouwafdichting
●  pleisters
●  gevelbescherming en - onderhoud
●  betonreparatie en - conservering
●  verf/coatings

Dit zijn allemaal A-merk producten van leveranciers zoals Remmers Bouwchemie, BASF, etc.


Verhuur bouwdroging

Binnen ons bedrijf als specialist in de vochtbestrijding mag het aanbieden van geavanceerde bouwdroogapparatuur met de bijbehorende deskundige advisering niet ontbreken.

Tijdens de bouwfase voorkomt professionele bouwdroging dat er overtollig bouwvocht ingesloten raakt. Ook kan de afwerking na de ruwbouw sneller geschieden.

Daarnaast kan het wenselijk zijn om na calamiteiten ervoor te zorgen dat de bouwconstructie weer wordt gedroogd. De juiste inzet van bouwdroogapparatuur is ook daarbij vereist.

Onze bouwdroogapparatuur is ook te huur. De klant verzorgt dan zelf de plaatsing, wij verzorgen  vanzelfsprekend de bijbehorende uitleg.

Wij zijn te vinden op de weg
Producten op voorraad