Ecodry

Vochtige muren als gevolg van optrekkend vocht bederven niet alleen het binnenklimaat en het leefcomfort. Ze zijn ook een aanslag op de gezondheid, zorgen voor torenhoge energierekeningen en vernietigen geleidelijk de constructie van het gebouw. Het ECODRY systeem is dé oplossing tegen optrekkend vocht. ECODRY is ’s werelds eerste en enige elektrokybernetische systeem voor muurontvochting. Een unieke methode met 100% garantie: niet goed, geld terug!
 

Optrekkend vocht

Optrekkend vocht is een bouwfysisch proces, dat door de aanwezigheid van zouten wordt versterkt. Het vocht kan soms wel meters hoog in de muren optrekken en schade veroorzaken aan de constructie (bijvoorbeeld aan het pleisterwerk). Dankzij de geïntegreerde IR-technologie (Impulse-Resonance) van ECODRY wordt dit proces verstoord, zodat het water naar de bodem terugkeert.
Bovendien zorgt ECODRY voor een enorme toename van de verdamping aan het muuroppervlak.
 

Totaaloplossing

Met ECODRY garanderen wij u een duurzame oplossing tegen optrekkend vocht. Wij ondersteunen het ontvochtigingsproces gedurende drie jaar via:
- objectanalyse;
- montage en installatie;
- basismeting;
- controlemeting na 12 maanden;
- controlemeting na 3 jaar.

Het ECODRY systeem is een totaaloplossing. Advies en uitvoering zijn bij ons in één hand. We verhelpen optrekkend vocht en kunnen bovendien het stucwerk volledig voor u herstellen. Bedi Vochttechniek doet er alles aan om de vochtoverlast te bestrijden en uw leefcomfort te verbeteren.
 

Voordelen van Ecodry

Het unieke ECODRY systeem biedt de volgende voordelen:
- flexibiliteit: volledig in te stellen naar uw situatie;
- eenvoudige montage, geen hak- of breekwerk;
- geen chemicaliën, onschadelijk voor mens en dier;
- aanzienlijke kostenbesparing (t.o.v. traditionele vochtweringsmethoden);
- gegarandeerd resultaat: niet goed, geld terug!

In Nederland hebben wij Ecodry al in meer dan 500 gebouwen succesvol ingezet. In Europa zelfs in meer dan 10.000 gebouwen.  

WWW.ECODRY.NL